AUTO-PASIF-Income.
Kami Pelawa Anda Guna.
Sistem Auto-Pasif

Dapatkan Duit Sampingan
TIAP-TIAP BULANApa itu Auto-Pasif-Income?

Auto-Pasif-Income adalah satu sistem yang menggabungkan produk, bisnes online dan teknik promosi secara auto. Produk yang dipilih adalah produk keperluan. Bisnes Online yang dipilih mempunyai rekod yang baik. Teknik promosi yang diberikan adalah secara auto untuk mempromosikan bisnes anda. Anda dapat keuntungan bila produk anda berjaya dijual. Anda juga boleh mengiklankannya sendiri untuk mendapatkan keuntungan yang lebih dimana teknik promosi online terkini juga diajar dalam sistem ini.

Mengapa Auto-Pasif-Income?

Memudahkan anda untuk mendapatkan duit sampingan setiap bulan. Ramai orang gagal mendapatkan duit sampingan dalam bisnes2 tertentu kerana kegagalan memilih bisnes yang betul. Kedua ramai yang gagal kerana tidak ada masa nak buat bisnes sampingan dan tidak tahu membuat promosi dengan betul, menyebabkan produk gagal untuk dipasarkan. Kami mengambil alih tugas tersebut daripada anda, dan membantu untuk menyelesaikan kedua2 masalah tersebut dengan menggunakan sistem ini.

Auto Pasif

Bisnes dan Produk

Bisnes terbaik sekarang adalah bidang telekomunikasi. Produk yang ditetapkan adalah simkad telefon yang mempunyai bisnes networking. Jadi jika anda menggunakan handphone, sistem ini sesuai untuk anda dapat duit sampingan.

Nature

Promosi Secara Auto.

Kami pilih agensi terbaik untuk promosi bisnes. Ambil alih tugas promosi dari anda. Tidak ganggu masa dan kerja anda. Tapi, jika anda nak promosi sendiri supaya untung lebih, kami juga ada menyediakan ruangan untuk anda belajar sendiri.

Fjords

Kos Mampu Milik.

Untuk mendapatkan sistem ini, kos yang dikenakan hanyalah RM250-sekali bayar. Walaupun ada kos bulanan kepada agen iklan, ia akan diambil melalui keuntungan jualan anda setiap bulan (jika anda), maka anda tidak perlu fikir apa2 bayaran lagi.


Testimoni

Apa kata pengguna Auto-Pasif-Income.

Auto Pasif

Saya guna sistem ini sejak setahun lalu. Itu pun abah suruh beli. Remaja macam saya banyak guna data. Masa mula-mula guna, saya masih selalu minta duit dekat abah untuk topup, tapi sekarang tak perlu lagi. Saya tak tahu macamana boleh berlaku, sekarang ni saya rasa kredit sentiasa banyak. Dalam bank setiap bulan ada duit masuk. Sistem ni memang ajaib.

Auto-pasif

Saya jumpa satu kawan tahun lalu, katanya nak uji sistem. Dia suruh saya guna simkad. Topup boleh mana2. Dia pesan jangan expired. Beberapa bulan, tak nampak apa2 kebaikan, tapi suatu hari bila ke bank, dapati baki duit dibank lebih dari sepatutnya. Kedua, baru perasan, saya sangat jarang topup, sekali-sekali saja. Memang ada kebaikan.

Auto-pasif

Saya suri rumah. Pernah kena tipu skim pelaburan, banyak habis duit, tapi beli juga sistem ni, kalau nak rugi RM250 je. Dapat satu simkad, guna sampai hari ini, habis kredit, saya topup. Saya guna selama 9 bulan. Saya hairan, semenjak dua bulan lalu kredit tak pandai habis. Baru2 ni terkejut lihat baki duit di atm. Apa sistem ni buat, saya tak tahu.