Terma dan Syarat

Terma dan Syarat untuk menyertai Program Teknik Semudah ABC ini.


1. Teknik ini bertujuan membantu orang ramai yang berpendapatan kecil, jika anda sudah mempunyai pendapatan yang besar, anda tidak digalakkan menyertai Program Teknik Semudah ABC ini.

2. Teknik ini memerlukan produk untuk dipasarkan, jadi didalam banyak-banyak produk kesihatan, jualan langsung, produk kecantikan, kami memilih produk telekomunikasi. Diantara banyak-banyak produk telekomunikasi, kami memilih produk keluaran Tone Group, iaitu simkad Tone Excel untuk dipasarkan. Oleh itu jika anda sudah menggunakan produk dari Tone Group, iaitu Tone Excel atau Tone Plus, anda tidak digalakkan menyertai teknik ini.

3. Sistem ini berharga RM250 (sekali pembayaran sahaja), untuk harga produk dan juga harga sistem ini yang akan menjalankan pemasaran untuk anda secara online.

4. Tujuan sistem ini adalah untuk mendapatkan 2 faedah kepada penggunanya;

a. Pertama, supaya setiap bulan mereka akan mendapat kredit RM60 dan data 2G, selama mereka menggunakan produk ini.

b. Kedua, supaya setiap bulan mereka akan mendapat duit sampingan diantara RM500-RM1,000.

5. Kami tidak berjanji untuk "Pasti" kedua-dua tujuan diatas dapat dinikmati oleh pengguna program ini, yang kami berjanji adalah kami akan berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan 2 faedah tersebut kepada para pengguna program ini menggunakan kepakaran kami dibidang online marketing.

6. Sekiranya komisyen anda melebihi RM100, kami akan tolakkan komisyen tersebut sebanyak RM90 untuk tujuan auto-topup simkad anda dan juga untuk kos promosi yang perlu dibayar ke agensi pengiklanan setiap bulan, dan selebihnya akan dimasukkan terus kedalam bank anda. Maka anda tidak perlu tahu dan tidak perlu bayar apa-apa lagi setelah mengeluarkan modal RM250.

7. Anda mestilah berumur 12 tahun keatas dan mempunyai akaun bank sendiri di Malaysia.

8. Jika anda bersetuju dengan semua syarat diatas, anda boleh menyertai program Teknik Semudah ABC ini.

Maklumat Pembayaran

Sila masukkan RM250 SEKALI SEUMUR HIDUP ke:
Maybank 12342134124 (Ishak Din)
CIMB 243532523 (Ishak Din)

dan lengkapkan borang dibawah ini.