Selamat Datang ke Program Teknik Semudah ABC

Tahniah MAZELAN ABAS kerana anda telah berada dalam satu sistem yang akan diusahakan supaya anda mendapatkan 2 faedah besar ini.

1. Pertama, supaya setiap bulan mereka akan mendapat kredit RM60 dan data 2G, selama mereka menggunakan produk ini.

2. Kedua, supaya setiap bulan mereka akan mendapat duit sampingan diantara RM500-RM1,000.

Seterusnya?
Tugas anda hanyalah gunakan simkad tersebut untuk urusan seharian.
Jika kredit yang ada tidak mencukupi, anda boleh tambah nilai dimana-mana kedai menjual kredit seperti 7eleven, atau pun melalui online banking seperti maybank2u dan cimbclick dengan menggunakan topup TuneTalk.

Bolehkah, jika saya ada masa lapang, juga ingin promosi web replika saya?
Boleh, anda boleh mempromosikan web replika anda sendiri, tetapi perlulah dengan cara yang beretika, kerana web replika ini dimiliki sepenuhnya oleh Program Teknik Semudah ABC.

Dimana webreplika anda adalah www.tekniksemudahabc.com/8694

Seterusnya?
Komisyen akan dibayar sebulan sekali terus kedalam bank anda, sekiranya ada pelanggan baru yang menyertai teknik ini melalui iklan-iklan yang dijalankan oleh PTC. Jangkaan kami selepas 3 atau 4 bulan, anda akan mula merasakan komisyen mulai masuk kedalam bank akaun anda.

Program Teknik Semudah ABC tidak memjanjikan apa-apa, cuma ia sudah mempunyai banyak track rekod yang pengguna Program Teknik Semudah ABC memang berhasil mendapatkan komisyen bulanan kepada penggunanya.

Kedua, anda tidak lagi perlu mengeluarkan apa2 modal selepas ini, hanya RM250 ini sahaja yang akan kami usahakan untuk komisyen anda bagi satu jangka masa yang panjang dan berterusan.

Jika suatu hari nanti, jika komisyen anda sudah mencecah 4 angka sebulan, atau mungkin 5 angka sebulan, hantarkanlah testimoni kepada kami melalui whatsapp 0105173358 supaya kami lebih bersemangat untuk membantu orang lain mendapatkan duit sampingan setiap bulan.


Terima Kasih
Program Teknik Semudah ABC.