Selamat Datang ke Teknik SMA

Penerangan.
Tahniah MAZELAN ABAS kerana anda telah berada dalam satu sistem yang akan dapatkan duit sampingan kepada anda secara automatik setiap bulan.

100% Online.
100% Automated
Tak perlu jumpa orang.
Tak perlu promosi.
Tunggu duit masuk sahaja.

Apa yang saya perlu lakukan sekarang?
Sila hantarkan gambar IC anda ke nombor 0105173358

Mengapa saya bayar RM250?
RM100 - Harga simkad Tone Excel (Produk yang kita gunakan untuk teknik SMA ini).
Didalam simkad anda ini sudah ada kredit RM30 dan data internet sebanyak 1.5G

RM30 - Kami akan topupkan simkad anda, menjadi kredit RM60.
RM30 - Bayaran kos pengiklanan kepada agency pengiklanan - Promotion Team Center (PTC).
Mereka akan fokus mengiklan web replika anda ke laman2 sosial 10 hari berturut.
Dimana webreplika anda adalah www.tekniksemudahabc.com/8694

RM60 - Kami akan topupkan handphone anda sebanyak RM60 untuk bulan hadapannya.
RM30 - Bayaran kos pengiklanan kepada PTC untuk promosi bulan hadapannya.

Seterusnya?
Tugas anda hanyalah gunakan simkad tersebut untuk urusan seharian.
Jika kredit yang ada tidak mencukupi, anda boleh tambah nilai dimana-mana kedai menjual kredit seperti 7eleven, atau pun melalui online banking seperti maybank2u dan cimbclick.

Sekiranya komisyen anda sudah melebihi RM100 sebulan, kami akan buatkan auto topup sebanyak RM60 setiap bulan untuk handphone anda, dan RM30 setiap bulan untuk meneruskan promosi web replika anda melalui PTC dan juga komisyen kami mencipta sistem teknik sma ini.

Bolehkah, jika saya ada masa lapang, juga ingin promosi web replika saya?
Boleh, anda boleh mempromosikan web replika anda sendiri, tetapi perlulah dengan cara yang beretika, kerana web replika ini dimiliki sepenuhnya oleh Teknik SMA.

Seterusnya?
Komisyen akan dibayar sebulan sekali terus kedalam bank anda, sekiranya ada pelanggan baru yang menyertai teknik ini melalui iklan-iklan yang dijalankan oleh PTC. Jangkaan kami selepas 3 atau 4 bulan, anda akan mula merasakan komisyen mulai masuk kedalam bank akaun anda.

Teknik SMA tidak memjanjikan apa-apa, cuma ia sudah mempunyai banyak track rekod yang pengguna teknik SMA memang berhasil mendapatkan komisyen bulanan kepada penggunanya.

Kedua, anda tidak lagi perlu mengeluarkan apa2 modal selepas ini, hanya RM250 ini sahaja yang akan kami usahakan untuk komisyen anda bagi satu jangka masa yang panjang dan berterusan.

Jika suatu hari nanti, jika komisyen anda sudah mencecah 4 angka sebulan, atau mungkin 5 angka sebulan, hantarkanlah testimoni kepada kami melalui whatsapp 0105173358 supaya kami lebih bersemangat untuk membantu orang lain mendapatkan duit sampingan setiap bulan.

Terima Kasih Teknik SMA.